Můj příběh

Pocházím z časti Itálie, jejíž neodmyslitelnou součástí je výroba olivového oleje, pěstování rajčat, fazolí, lilků,..., no prostě všech možných druhů zeleniny a ovoce. Díky svým kořenům si v sobě nesu lásku ke všem plodinám, které jsou nedílnou součástí  přípravy typických italských jídel.

A proč právě Zlín? Shoda náhod a štěstí v neštěstí mi pomohla naleznout toto malé bistro, o kterém jsem snil už dlouhou řádku let. Chtěl jsem se opět vrátit ke svým kořenům, jejichž nedílnou součástí je samozřejmě jídlo.

Doufám, že vám v mém pasta baru bude chutnat a že vám aspoň na chvilku přiblížím atmosféru Itálie. Buon appetito!

S láskou k jídlu jsem se již narodil. Kalábrie, odkud pocházím, je známá pro svou panenskou přírodu, průzračné moře a hlavně pro své sady a políčka plná olivovníků, citrusů, vinné révy, fazolí, rajčat, fíků, lilků, paprik, cuket... 

Korupce začíná porcí těstovin.

I. Montanelli